Menu

Szolgáltatásaink

KILÁTÓ

A Kilátóban egyéni és csoportos vendégeket egyaránt szívesen fogadunk. Csoportok esetén előzetes bejelentkezés szükséges. Közvetlenül a Tv-torony lábánál, fákkal övezett árnyas területen található a parkoló, amelynek használata ingyenes. A toronyba belépve szemben található a lift, ahol csengővel kell jelezni és munkatársunk Önök elé megy. A lift befogadóképessége 6 fő.

bővebben itt >>

KÁVÉZÓ

Tv torony kávézóKávézónkban a felfrissülni vágyók akár egy csésze kávé vagy tea mellett gyönyörködhetnek a csodálatos körpanorámás kilátásban. Ezen kívül választhatnak különféle szénsavas és szénsavmentes üdítő vagy alkoholos italaink közül is némi nassolnivaló kíséretében. Szívből ajánljuk, hogy kóstolják meg a kávézóban kapható különleges Marlenka tortát!

bővebben itt >>

RENDEZVÉNYEK

2014-05-24 14.56.18Kávézónkban vállaljuk kisebb baráti, vállalati vagy családi összejövetelek, rendezvények szervezését és lebonyolítását, maximum 50 főig.
Legyen az születés- vagy névnap, eljegyzés vagy keresztelő, osztálytalálkozó vagy nyugdíjas búcsúztató, hangulatos kávézónk ideális környezetet biztosít a felhőtlen ünnepléshez.

bővebben itt >>